Az első nyári érkező – Komlósi Miklós

Ahogyan arról már korábban írtunk, elkezdődött az átigazolási időszak és ez csapatunkra is hatással van és minimális mozgás várható a keretünkben.

Az elkövetkező napokban egyesével mutatjuk be azon játékosokat, akikkel sikeresek voltak az egyeztetéseink és a következő idénytől minden bizonnyal a csapatunk segítségére lehetnek.

Az első nyári érkezőnk:

Komlósi Miklós

Méhkeréki mezben

A 27 éves univerzális játékos a Szeghalmi FC-től érkezik hozzánk.
A remek futballista korban lévő új játékosunk egészen komoly karriert tudhat már maga mögött, hiszen a megye második osztályától egészen az NB3-ig játszhatott és mindig stabil tagja volt aktuális csapatának.
Felnőtt pályafutása negyedik csapata lesz az Okány KSK, ugyanis eddig a Dobozi SE, a Méhkeréki SE és a Szeghalmi FC mezét viselte új játékosunk.

Mikiről tudni érdemes, hogy legtöbbet a védelem jobb oldalán játszott eddig, de nem jön zavarba ha egy vagy akár két sorral feljebb küldi harca az edzője. Sőt, elmondása szerint inkább a középpályán szeret játszani és olyannyira nem esik kétségbe az ellenfél kapujának láttán sem, hogy a 2018–19-es szezonban az ezüstérmes Dobozi SE labdarúgójaként főként csatár poszton kapott lehetőséget és huszonnyolc góllal megnyerte a bajnokság gólkirályi címét is.

Új játékosunk 2013-ban, 2016-ban és 2018-ban is megyei I. osztályú bajnok lett a méhkerékkel.
2017-ben három alkalommal pályára léphetett Békés Megye válogatottjában, 2018-ban pedig az év legjobb megye II. osztályú labdarúgója versenyben 2. helyezett lett a parádés dobozi szezonjának köszönhetően.

Az MLSZ adatbankjában megtalálható statisztikái szerint Komlósi Miklós pályafutása számokban:

OsztályMérkőzésGól
NB3333
Megyei I. osztály18910
Megyei II. osztály5731

Természetesen megszólaltattuk új játékosunkat is, akinél arról érdeklődtünk, hogy az eddigi nagyon sikeres pályafutása alatt ki vagy kik voltak azok, akikkel nagyon szeretett együtt dolgozni a labdarúgásban, illetve milyen érzésekkel csatlakozik most az Okány KSK együtteséhez:

Nagy örömömre szolgál, hogy Okányba igazolhattam. Szeretnék a csapat hasznára lenni és megnyerni a Megyei II. osztályú bajnokságot is. Az eddigi tapasztalataim alapján a csapattársak és a vezetők is nagyon szimpatikusak.

Az eddigi karrierem során Sztojka Ádámot tartom az egyik legjobb játékosnak akivel pályára léphettem, illetve az edzőim közül Bíró Róbert volt rám a legnagyobb hatással.

– Komlósi Miklós
Köszöntjük új játékosunkat csapatunkban és sok sikert kívánunk okányi színekben!

3 Comments on “Az első nyári érkező – Komlósi Miklós”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük